Min søsters børn i Afrika sælger internationalt

BERLIN 2013. I det nyeste skud på stammen om Min søsters børn går turen til Afrika. Filmen har indtil videre klaret sig godt i de danske biografer og bliver lige nu solgt international på festivalen i Berlin. 

På filmfestivalen i Berlin sælges filmen på det internationale marked med den engelske titel "My African Adventure". Halvvejs gennem festivalen er den solgt til Belgien, Estland, Frankrig, Holland, Polen, Slovakiet, Tjekkiet, Tyrkiet og Ungarn.

Bag salget står selskabet LevelK med Tine Klint i spidsen, og hun er ikke i tvivl om, hvorfor filmen sælger så godt. "Vi har valgt den engelske titel 'My African Adventure' for at lade filmen stå for sig selv og ikke som en del af en serie," udtaler hun. "Det er en rigtig flot adventure-film med god underholdning, eksotiske dyr og lidt action, hvilket appellerer til de internationale familiedistributører."

Også i de danske biografer er "Min søsters børn i Afrika" populær.  Efter knap to uger på det store lærred har Onkel og børneflokken allerede solgt over 100.000 billetter, hvilket er dobbelt så mange, som de to foregående film i serien formåede at sælge på samme tidspunkt.