Klassefesten 3 varmer op

Tre hints og et vink med en vognstang, om hvad man se frem til i "Klassefesten 3 – Dåben", der er i biograferne fra 6. oktober.

Så er der nyt om handlingen i "Klassefesten 3 – Dåben" plus et billede plus en teaserplakat plus et klip fra filmen.

De tre venner Niels, Thomas og Andreas har i den nye film hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele endnu værre har parret bedt Andreas være gudfar. Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med, og hvad er bedre egnet til at skaffe en kæreste end et ophold på singlehøjskole.

"Klassefesten 3 – Dåben" instrueres af Birger Larsen. Manuskriptet er som i de to tidligere film skrevet af Claudia Boderke og Lars Mering. Tomas Radoor og René Ezra producerer for Nordisk Film Production med produktionsstøtte på 6,5 mio. kr. fra Det Danske Filminstituts Markedsordning. Desuden støtter TV 2.

Nordisk Film Biografdistribution sender filmen i biograferne fra 6. oktober.


Klassefesten3_Teaserplakat_