Far til fires vilde ferie får premiere

PREMIERE. "Far til fires vilde ferie" er i biograferne fra i dag torsdag den 1. oktober.

Med den nyeste far til fire-film er det syttende gang, at den populære familie slår sig løs på det store lærred, og det er anden gang, vi får familien at se med det nye hold skuespillere bestående af blandt andre Sigurd Philip Dalgas som Lille Per, Kurt Ravn som Onkel Sigurd og Jesper Asholt som far.

Familiens længe ventede ferie ved Vadehavet bliver truet af, at Far bliver mistænkt for at være indbrudstyv. Familien gør alt for at bevise hans uskyld, men Fars uheldige handlinger får ham til at se mere og mere mistænkelig ud i de lokales øjne. Til sidst må Lille Per selv gøre noget ulovligt for at finde de rigtige tyve. Men det er ved at gå galt, og pludselig er hele øen overbevist om, at Far er skyldig, og at familien skal væk fra øen. I sidste øjeblik finder Lille Per det afgørende spor i jagten på de rigtige tyve, men selv dér lykkes det ikke. Så hele familien må gå sammen i en vild plan for at sikre, at tyvene ikke slipper væk fra øen.

"Far til fires vilde ferie" er skrevet af Jens Kors og instrueret af Giacomo Campeotto, der også var duoen bag den foregående Far til fire-film. Filmen er produceret af Henrik Møller-Sørensen og Marcella L. Dichman for ASA Film med støtte fra Det Danske Filminstitut gennem markedsordningen.