Far til fire møder vikingerne i efterårsferien 2020

I PRODUKTION. ’Far til fire og vikingerne’ starter optagelse den 25. september på Jim Lyngvilds vikingeborg på Fyn. Martin Miehe-Renard instruerer filmen, der har premiere i efterårsferien 2020.

’Far til fire og vikingerne’ er den tredje Far til fire-film instrueret af Martin Miehe-Renard, som har skrevet manuskriptet sammen med Gitte Løkkegaard. Filmen har igen Elton Rokahaim Møller i rollen som Lille Per, mens Martin Brygmann spiller Far, og i rollen som Onkel Anders ses Thomas Bo Larsen.

I filmen er den ellers så sammentømrede familie i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud af dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel. Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor de skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia og elefanten Bodil tager familien afsted for at få styr på tingene.

Filmen er produceret af Henrik Møller-Sørensen for ASA Film Production i samarbejde med Nordisk Film og er støttet af Filminstituttets Markedsordning, FilmFyn samt TV 2 Danmark.

’Far til fire og vikingerne’ får premiere i efterårsferien 2020.