Far til fire får nyt cast

FAMILIEFILM. "Far til Fire – på toppen" får Martin Miehe-Renard i instruktørstolen og nye ansigter i de bærende roller.

Det er måske nye ansigter i serien, men de fleste kan nok genkende en eller to i castet.

Far vil fremover blive spillet af Martin Brygmann, mens Thomas Bo Larsen spiller Onkel Anders. Lille Per spilles af Elton Rokahaim Møller, Mie af Laura Lavigne Bie-Olsen, Ole af Mingus Hellemann Hassing, Søs af Coco Hjardemaal og Louise af Anne Sofie Espersen. Lille Pers elefant spilles fortsat af Bodil.

I "Far til Fire – på toppen" vil der foruden det nye cast generelt ske en markant fornyelse af karaktererne. Det er, ifølge filmens producere Henrik Møller-Sørensen og Marcella L. Dichmann, en modernisering, hvor skuespillerne selv har fået lov til at sætte deres personlige præg på karakterudviklingen ifølge filmens.

Filmen handler traditionen tro om Far, fire børn og Onkel Anders. Far lider forfærdeligt af højdeskræk. For at han ikke skal takke nej til et nyt arbejde på 27. etage, der ellers vil kunne redde familien fra at skulle flytte til en anden del af landet, beslutter familien sig for at tage til Norge og få kureret hans højdeskræk. Men snart viser det sig, at Fars højdeskræk ikke er det eneste de kæmper imod.

Manuskriptet er skrevet af Lars Mering og Claudia Broderke. Henrik Møller-Sørensen og Marcella L. Dichmann producerer for ASA Film Production A/S med Nordisk Film og Blinkfilm som koproducenter i samarbejde med DR og med støtte fra DFI under Markedsordningen. Mediefondet Zefyr AS i Norge har ligeledes støttet filmen, der har et samlet budget på 17,9 mio. kr.

Tags: Far til fire