Butik

I Cinematekets butik findes et stort udvalg af film på dvd og blu-ray. Derudover kan man finde filmrelaterede bøger, plakater, vinyler og merchandise. Sortimentet skifter løbende i takt med Cinematekets program, så kig forbi og se udvalget netop nu.

Besøg også vores webshop

Gavekort til Cinemateket

Glæd venner og familie med en anderledes filmoplevelse og giv dem et gavekort til Cinemateket. Med 70 film om måneden, er der noget for enhver smag.

Læs mere

Køb billeder og plakater

Du kan bestille kopier af arkivets billeder og plakater. Reproduktionerne tilbydes som scanninger leveret digitalt eller som prints.

Læs mere

Medlems-tilbud

Huset på Christianshavn. Af Jacob Wendt Jensen og Christian Monggard. Bogens mere end 400 sider indeholder en dybdegående fortælling om komedieserien ’Huset på Christianshavn’, som fik hele 14 sæsoner i årene 1970-77. Bogen indeholder masser af sjældne fotos og skitser fra serien samt portrætter af bl.a. de medvirkende. Endnu en meget flot udgivelse fra forlaget Booklab. Meget mere ’Huset på Christianshavn’. D.19. januar gæster forfatterne Filminstituttets Bibliotek, hvor de bl.a. vil fortælle om tilblivelsen af bogen. Se mere i Cinematekets program. Vejledende udsalgspris: 489 kr. Medlemspris: 439 kr.

Læs mere