Butik

Cinematekets butik er nu åben! Køb film, bøger og plakater - eller bestil billetter til vores biograf-forestillinger. Coronapas er ikke nødvendigt til besøg i butikken.

Besøg også vores webshop

Gavekort til Cinemateket

Glæd venner og familie med en anderledes filmoplevelse og giv dem et gavekort til Cinemateket. Med 70 film om måneden, er der noget for enhver smag.

Læs mere

Køb billeder og plakater

Du kan bestille kopier af arkivets billeder og plakater. Reproduktionerne tilbydes som scanninger leveret digitalt eller som prints.

Læs mere

Medlems-tilbud

Carl Theodor Dreyer Collection Bokssættet fra BFI samler ikke mindre end fire spillefilm, seks korte dokumentarfilm samt fiktionskortfilmen ’De nåede færgen’ af den danske mesterinstruktør, Carl Theodor Dreyer. Ud over titler instrueret af Dreyer selv, så er udgivelsen spækket med ekstramateriale. Her i blandt et kommentarspor på ’Vredens dag’ med Casper Tybjerg, samt dokumentaren ’Carl Th. Dreyer: Min metier’ af Torben Skjødt Jensen. Sproget er dansk og undertekster og mellemtitler står på engelsk. Bemærk at denne udgivelse kun findes og sælges som BLURAY – ikke DVD. MEDLEMSPRIS: 299 kr. / Vejledende udsalgspris 399 kr.

Læs mere