Kommende spillefilm

SER DU MÅNEN, DANIEL / 29. august

'Ser du månen, Daniel' fortæller historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Hovedpersonen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien. Filmen følger livet i fangeskab og den stadigt mere desperate familie hjemme i Hedegård i Jylland. Gennem Daniels historie får vi et enestående indblik i, hvordan mennesker overlever tortur, skaber venskaber og bevarer håbet under ekstreme forhold. 

Instruktør Niels Arden Oplev Co-instruktør Anders W. Berthelsen Manuskript Anders Thomas Jensen Producent Toolbox Film Genre Drama

MUGGE & VEJFESTEN / 26. september

En animeret komedie for hele familien. Historien handler om den 10-årige knægt Mugge, hvis forældre er ved at gå fra hinanden. For at genskabe den idyl, som de voksne er ved at smadre, beslutter altid optimistiske og helt ukuelige Mugge at stable den bedste vejfest nogensinde på benene og på den måde føre sin mor og far sammen igen.

Instruktører Mikael Wulff og Anders Morgenthaler Manuskript Anders Morgenthaler og Mikael Wulff Producent Zentropa Entertainments, New Creations Genre Komedie

GOOSEBOY / 3. oktober

I 'Gooseboy' møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig, at gåsen kan tale! Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer de på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig være langt mere krævende end Viggo nogensinde havde kunne forestille sig!

Instruktører Michael Wikke og Sten Rasmussen Manuskript Michael Wikke og Sten Rasmussen Producent SF Studio Productions Genre Komedie 

JAGTSÆSON / 3. oktober

Den nyligt fraskilte singlemor Eva tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella, den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

Instruktør Tilde Harkamp Manuskript Claudia Boderke og Lars Mering Producent Nordisk Film Genre Komedie 

VALHALLA / 10. oktober

Vikingebørnene Røskva og Tjalfe tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla med guderne Thor og Loke. Livet i Valhalla viser sig dog at være truet af den frygtede Fenrisulv og Jætterne. Side om side med guderne må de to menneskebørn kæmpe for at bevare Valhalla og redde verden fra Ragnarok.

Instruktør Fenar Ahmad Manuskript Adam August og Fenar Ahmad Producent Profile Pictures Genre Fantasy 

En helt almindelig familie / 24. oktober

Instruktør og manuskriptforfatter Malou Reymann.

Emma på 11 er vokset op i en helt “almindelig” familie. Men da det viser sig at Emmas far, Thomas, er transkønnet vender det op og ned på alting. Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?

Instruktør Malou Reymann Manuskript Malou Reymann Producent Nordisk Film Genre Drama

Kollision / 31. oktober

Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne som skilsmisseægteparret Leo og Olivia, hvis beslutninger får konsekvenser for deres niårige datter Liv, der bliver kastebold mellem sine kriseramte forældre. Filmen udforsker de svære valg, som forældrene må træffe i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler sammen. 

Instruktør Mehdi Avaz Manuskript Milad Avaz Producent Rocket Road Pictures Genre Drama

Ninna / 31. oktober

Ninna bor sammen med sin søn Dennis i Præstø, hvor hun også arbejder på den lokale grill. Da Dennis tæt på jul fylder 18 år, holder Ninna et surpriseparty for ham. Mest overrasket bliver Ninna dog selv, for Dennis meddeler, midt i al herligheden, at han har fået sin egen lejlighed og har tænkt sig at flytte hjemmefra. Ninna kastes nu ud i en større krise, hvor december udvikler sig til en måned i helvede.

Instruktør Fabian Wullenweber Manuskript Susanna Juhasz Producent Milk & Honey, Wullejuweberhasz Film Genre Drama, komedie

Uden titel / 14. november

I det isnende kolde Europa er folk ved at komme videre efter det chokerende terrorangreb på Charlie Hebdo tidligere på vinteren, men i København har den prøveløsladte Omar sine egne planer. Filmmanden Finn, den jødiske vagt Dan, den nedslidte betjent fra Politiets Aktionsstyrke Rico lever deres forskellige liv uden at vide, at de inden længe vil krydse Omars spor i en fatal og skelsættende nat.

Instruktør Ole Christian Madsen Manuskript Ole Christian Madsen, Lars K. Andersen Producent Creative Alliance Genre Drama

Selvmordsturisten / 21. november

Vi følger forsikringsagenten Max, som er midt i en eksistentiel krise. Under opklaringen af en vanskelig sag om en gift mands forsvinden kommer han på sporet af det hemmelige Aurora Hotel, som han tjekker ind på. Hotellet er et enestående, afsidesliggende luksus-ressort, der specialiserer sig i selvmord. Hans efterforskning afslører en foruroligende sandhed, der får Max til at sætte spørgsmålstegn ved selve livet, døden og hans egen forståelse af virkeligheden.

Instruktør Jonas Alexander Arnby Manuskript Rasmus Birch Producent Snowglobe Genre Drama

Kød & blod / 12. marts 2020

Da Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres den 17-årige pige hos sin tante og sine voksne fætre. Idas nye hjem er fyldt med kærlighed, men i kraft af familiens kriminelle levevej bliver det efterhånden sværere og sværere for Ida at adskille vold og kærlighed. Snart indser hun, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra.

Instruktør Jeanette Nordahl Manus Ingeborg Topsøe Producer Snowglobe Genre Drama

Undtagelsen / 30. april 2020

Iben, Malene, Anne-Lise og Camilla er fire kvinder, der arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, hvisken og alliancer. Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv.

Instruktør Jesper W. Nielsen Manuskript Christian Torpe Producent Fridthjof Film Genre Drama

Spillefilm med senere premiere

Titel Instruktør Producent Støtteordning
De forbandede år Anders Refn Space Rocket Markedsordningen
Lifeboat Josefine Kirkeskov Snowglobe New Danish Screen