enda

Zigzag Animation

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Prik og Plet får skoldkopper 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet leger med dej 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet står på ørerne 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet i sneen 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Astons sten 2007 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Bland tistlar 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Abrikoser 1996 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.