enda

Zentropa Sweden

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Smagen af sult 2021 Koproducent DK/Spillefilm
Druk 2020 Koproducent DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Battle 2018 Koproducent U/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Koproducent DK/Spillefilm
Darling 2017 Koproducent DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2020 London Film Festival 2020 Druk
Bedste Mandlige Skuespiller 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Feroz Zinemaldia - Pressens pris - Bedste Film 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Signis Award - Catholic Film Organization 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Prix des Cinemas Art et Essai 2020 Cannes, Festival de 2020 Druk
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.