enda

Zentropa Entertainments2

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
When We Meet Again 2017 Producent DK/Kort fiktion
Ballon 2016 Producent DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Producent DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Producent DK/Kort fiktion
Ibrahim 2007 Producent DK/Kort fiktion
I min verden 2006 Producent DK/Kort fiktion
Nu 2003 Producent DK/Kort fiktion
Idioterne 1998 Producent DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
FIPRESCI Pris 1998 London Film Festival 1998 Idioterne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.