enda

ZDF/ARTE

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Middle Man 2021 I samarbejde med U/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 I samarbejde med DK/Spillefilm
Under Træet 2018 I samarbejde med U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 I samarbejde med DK/Spillefilm
Congo 2018 I samarbejde med U/Spillefilm
Mænd og høns 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Drone 2014 Koproducent DK/Dokumentarfilm
1864 2014 Koproducent Tv-serie
Force Majeure 2014 I samarbejde med U/Spillefilm
Forhandleren 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Med støtte fra U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Mention 2015 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2015 Mænd og høns
Bedste Komedie 2015 Austin Fantastic Fest 2015 Mænd og høns
Méliès d' Argent Pris 2015 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2015 Mænd og høns
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.