enda

The Walt Disney Company Nordic

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mulan 2020 Distributionsselskab
Fremad 2020 Distributionsselskab U/Spillefilm
The New Mutants 2020 Distributionsselskab
Glass 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maleficent: Mistress of Evil 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: The Rise of Skywalker 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Toy Story 4 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aladdin 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frost 2 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dumbo 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Avengers: Endgame 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Løvernes Konge 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Captain Marvel 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Coco 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Black Panther 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mary Poppins vender tilbage 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jakob og Peter Plys 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
De Utrolige 2 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
De Utrolige 2 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et Spring i Tiden 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ant-Man and the Wasp 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Solo: A Star Wars Story 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Avengers: Infinity War 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nøddeknækkeren og de fire kongeriger 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: The Last Jedi 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thor: Ragnarok 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Biler 3 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skønheden og Udyret 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Last Word 2017 Distributionsselskab
Inhumans 2017 Distributionsselskab
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Disney Junior: Jake og piraterne fra Ønskeøen: Peter Pan vender tilbage 2016 Distributionsselskab
Disney Junior: Mickeys klubhus - Troldmanden fra Dizz 2016 Distributionsselskab
Disney Junior: Sofia den Første: Der var engang en prinsesse 2016 Distributionsselskab
Disney Junior: Mickeys Klubhus: Et rum eventyr 2016 Distributionsselskab
Disney Junior: Jake og piraterne på Ønskeøen: Den store erobring af Ønskehavet 2016 Distributionsselskab
Doktor McStuffins: Legetøjshospitalet - Velkommen til McStuffinsby 2016 Distributionsselskab
Rogue One: A Star Wars Story 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
DISNEY JUNIOR: MIN FØRSTE BIOGRAF 2016 Distributionsselskab
Doctor Strange 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vaiana 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Violettas nye liv 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Inderst inde 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ant-Man 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Violetta: I biografen 2014 Distributionsselskab
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ender's Game 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Evil Dead 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Won't Back Down 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vilde Rolf 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
That's my boy 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spis bed elsk 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Bounty Hunter 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Last Song 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Michael Jackson's This Is It 2009 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Imaginarium of Dr. Parnassus 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Underworld: Rise of the Lycans 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nick and Norah's Infinite Playlist 2009 Distributionsselskab
High School Musical 3: Senior Year 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.