enda

Walt Disney Company

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Producent U/Spillefilm
Star Wars Rebels Sæson 2 2016 Producent
Peter og dragen 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Find Dory 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Doctor Strange 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Løvernes garde: Brøler igen 2015 Producent
Biler - Kortfilm fra kølerkildekøbing 2015 Producent
Prinsesse Sofia: En royal samling 2015 Producent
Kaptajn Jake og piraterne på ønskeøen - Den store erobring af ønskehavet 2015 Producent
Sofia den første: Det hemmelige bibliotek 2015 Producent
Violetta: I biografen 2014 Producent
Handy Manny - Mannys store løb 2010 Producent
Handy Manny: Manny og kæledyrene 2010 Producent
Handy Mannys motorcykel-eventyr 2010 Producent
Mickey Mouse - Et godt grin 2010 Producent
Ugly Betty Sæson 4 2009 Producent
Desperate Housewives Sæson 6 2009 Producent
Greys hvide verden - Sæson 6 2009 Producent
Muppets Studio Dc Almost Live 2008 Producent
Air Buddies 2006 Producent
Brothers & Sisters - Sæson 1 2006 Producent
Power Rangers Serier 2004 Producent
Silly Symphonies 2003 Producent
The Cheetah Girls 2003 Producent
Atlantis: Milo vender tilbage 2002 Producent U/Spillefilm
Inspector Gadget 2 2002 Producent
Lady og Vagabonden II 2001 Producent U/Spillefilm
Peter Plys - Historier fra hjertet 2001 Producent
Mickeys magiske jul 2001 Producent
Peter Plys Går På Opdagelse 1999 Producent
Peter Plys Og Den Store Overraskelse 1999 Producent
Peter Plys - Det Store Honningrøveri 1998 Producent
Jafar vender tilbage 1994 Producent U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Producent U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Producent U/Spillefilm
Af banen 1993 Producent U/Spillefilm
Fjernt fra verden 1993 Producent U/Spillefilm
Skat, barnet er forstørret 1992 Producent U/Spillefilm
Halløj i rutchebanen 1990 Producent U/Kort fiktion
Oliver & Co. 1988 Producent
The Muppet Show Season 2 1975 Producent
One Magic Christmas 1975 Producent
Afrikas løve 1955 Producent U/Dokumentarfilm
Mickey Mouse In Living Color 1935 Producent
Frikvarter - Kampen om sommerferien Producent
Walt Disneys Jule Favoritter Producent
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.