enda

Villealfa Filmproductions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Pater noster 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fortabte søn 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fortabte søn 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Hired a Contract Killer 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen fra tændstikfabrikken 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cha cha cha 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leningrad Cowboys go America 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ariel 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helsinki-Napoli All Night Long 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skygger i paradis 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hamlet Goes Business 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
De uværdige 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.