enda

TV4 Sverige

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Undtagelsen 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Unge Astrid 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Greyzone 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Journal 64 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Du forsvinder 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Produktionsselskab Tv-serie
1864 2014 Produktionsselskab Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drengen med guldbukserne 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Snuttefilm 2010 Produktionsselskab Antologi
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Hele natten 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Jan Guillous Hamilton 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Valhalla Award 2020 Santa Barbara Int. Film Festival 2020 Undtagelsen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.