enda

Svensk Filmindustri

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
1864 - brødre i krig 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Monica Z 2013 Koproducent U/Spillefilm
Arn - riget ved vejens ende 2008 Koproducent U/Spillefilm
Mor Muh og Krage 2008 Koproducent U/Spillefilm
Mor Muh og kragens juleaften 2008 Koproducent
Mor Muh møder krage 2008 Koproducent
Labyrint 2007 Producent Tv-serie
Arn - tempelridderen 2007 Producent U/Spillefilm
Wallander: Fotografen 2006 Producent U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Producent U/Spillefilm
Håkan Bråkan & Josef 2004 Producent
Populærmusik fra Vittula 2004 Producent U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Producent U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Producent U/Spillefilm
Nedtælling 2001 Producent U/Spillefilm
Troløs 2000 Producent U/Spillefilm
Pippi på de syv have 1999 Producent U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Producent U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1997 Producent U/Spillefilm
Jagten på nyrestenen 1996 Producent U/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Producent DK/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Producent U/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Producent U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Producent DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Producent U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Producent DK/Spillefilm
Agnes Cecilia 1991 Producent U/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Producent DK/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Producent U/Spillefilm
Black Jack 1990 Producent
1939 1989 Producent U/Spillefilm
Cha cha cha 1989 Producent U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Producent U/Spillefilm
Ved vejen 1988 Producent DK/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Producent U/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Producent U/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Producent DK/Spillefilm
Mere om os børn i Bulderby 1986 Producent U/Spillefilm
Ærter og knurhår 1986 Producent U/Spillefilm
Alle vi børn i Bullerby 1986 Producent U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Producent U/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Producent DK/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Producent U/Spillefilm
G - en gruppe med go 1983 Producent U/Spillefilm
P & B 1983 Producent U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Producent U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Producent U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Producent U/Spillefilm
Skrald 1981 Producent U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Producent U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Producent U/Spillefilm
Jeg er med barn 1979 Producent U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Producent U/Spillefilm
Bang! 1977 Producent U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Producent U/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Producent U/Spillefilm
Manden på taget 1976 Producent U/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Producent U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Producent U/Spillefilm
Emil og grissebassen 1973 Producent U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Producent U/Dokumentarfilm
Nybyggerne 1971 Producent U/Spillefilm
Æblekrigen 1971 Producent U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Producent U/Spillefilm
En drøm om frihed 1969 Producent U/Spillefilm
Passion 1969 Producent U/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Producent U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Producent U/Spillefilm
Oprøret i Ådalen 1968 Producent U/Spillefilm
Skammen 1968 Producent U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Producent U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Producent U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Producent U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Producent U/Spillefilm
Her har du dit liv 1966 Producent U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Producent U/Spillefilm
Giftsnogen 1966 Producent U/Spillefilm
Jomfrutro og dobbeltmoral 1965 Producent U/Spillefilm
Nordisk kvadrille 1965 Producent Antologi
Hul i broho'det 1965 Producent U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Producent U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Producent U/Spillefilm
491 1964 Producent U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Producent U/Spillefilm
Kjolen 1963 Producent U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Producent U/Spillefilm
Raggartøsen 1962 Producent U/Spillefilm
Stilheden 1962 Producent U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Producent U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Producent U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Producent U/Spillefilm
Souvenirs from Sweden 1960 Producent U/Dokumentarfilm
Djævelens øje 1960 Producent U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Producent U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Producent U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Producent U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Producent U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Producent U/Spillefilm
En lektion i kærlighed 1954 Producent U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Producent U/Spillefilm
Vinden og floden 1953 Producent U/Dokumentarfilm
Då och nu 1952 Producent U/Kort fiktion
Sommeren med Monika 1952 Producent U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Producent U/Spillefilm
Ett hörn i norr 1951 Producent U/Dokumentarfilm
Indisk by 1951 Producent U/Dokumentarfilm
To mennesker 1950 Producent U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Producent U/Spillefilm
Strandhugg 1950 Producent U/Dokumentarfilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Producent U/Spillefilm
Grønt guld 1949 Producent U/Dokumentarfilm
Kun en mor 1949 Producent U/Spillefilm
Tørst 1949 Producent U/Spillefilm
Kärleken segrar 1949 Producent U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Producent U/Spillefilm
Eva 1948 Producent U/Spillefilm
Den drömda dalen - Soria Moria 1948 Producent U/Dokumentarfilm
En kluven värld 1948 Producent U/Dokumentarfilm
Uppbrott 1948 Producent U/Dokumentarfilm
Människor i stad 1947 Producent U/Dokumentarfilm
Moderhjertet 1946 Producent U/Spillefilm
To Mennesker 1945 Producent U/Spillefilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Producent U/Dokumentarfilm
Bjørnejagten 1945 Producent U/Dokumentarfilm
Forfulgt 1944 Producent U/Spillefilm
Rovmågen 1944 Producent U/Dokumentarfilm
Gryning 1944 Producent U/Dokumentarfilm
Sarvtid 1944 Producent U/Dokumentarfilm
Ordet 1943 Producent U/Spillefilm
Vinden från väster 1942 Producent U/Dokumentarfilm
En sommarsaga 1941 Producent U/Kort fiktion
Fodbold - Sverige - Danmark 1937 1937 Producent Dokumentariske optagelser
Kronprinseparrets bryllup 1935 1935 Producent DK/Dokumentarfilm
Anderssonskans Kalle 1934 Producent U/Spillefilm
Spritsmuglerne 1925 Producent U/Spillefilm
Gösta Berlings Saga 1924 Producent U/Spillefilm
De sidste Ørne 1923 Producent U/Dokumentarfilm
Køresvenden 1921 Producent U/Spillefilm
Præsteenken 1921 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Erotikon 1920 Producent U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Instruktør 1995 Shanghai International Film Festival 1995 Min fynske barndom
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.