enda

Spectrum Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Harlekin skelet 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Linie 5 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guldfløjten 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Giv dig lov til orlov 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Epilepsi - og hvad så? 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aids - en ny sygdom 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Diabetes - en film om sukkersyge 1981 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Posttakster '79 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Før det er for sent 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den umulige time 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark 1974 1974 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anderledes erindringer 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Livsfrise 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Homofile 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Remiselegepladsen 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Seks i køkkenet 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mælk - det er mig 1971 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Multityder 1969 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Capriccio 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Familien i fin form 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Opbrud 1968 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Elverskud 1966 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Secret of Danish Agriculture Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Du ku' være med Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På sporet af den nye jernalder Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad kan vi gøre for Dem? Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.