enda

Rådet for større Færdselssikkerhed

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Børn i biler 1987 Distributionsselskab, DK/Reklamefilm
Børn i biler 1984 Distributionsselskab, DK/Reklamefilm
Sikker på motorcykel 1 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sikker på motorcykel 4 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sikker på motorcykel 3 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sikker på motorcykel 2 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ny knallertalder 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Beslut dig før det første glas 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
1000 børn om året 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kom ikke på tværs i kryds! 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Reflex 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Klip det ud i pap 1977 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vikaren 1977 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Færdselsdynamik 1977 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Refleks - redder liv 1974 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fødselsdagsgaven 1974 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Om partnere 1974 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Skolevejen 1974 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Træt i trafikken 1972 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hjælp de ældre 1971 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
§ 70 deres førerbevis er i fare 1970 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Pas på bilens sikkerhedsudstyr 1969 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Hvor hurtigt er for hurtigt? 1967 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fremrykket møde 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Den syvende sans 1963 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Pas på de små 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hjælp os 1961 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fornuft og færdsel 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Pas på gående - gående pas på 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Motorkørsel og færdselsloven 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Børnenes færdselsfilm 1958 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
80 kilometer 1955 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hastighed under ansvar 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De nåede færgen 1948 Rekvirent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.