enda

Profile Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Gæsterne 2021 Producent DK/Spillefilm
Fogedretten 5:6 2021 Producent Fiktionsserie
Fogedretten 2021 Producent Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2021 Producent Fiktionsserie
The Middle Man 2021 Koproducent U/Spillefilm
Fogedretten 4:6 2021 Producent Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2021 Producent Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2021 Producent Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2021 Producent Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Producent Fiktionsserie
Sex (oversigt) 2020 Producent Fiktionsserie
Giraffe 2019 Koproducent U/Spillefilm
Valhalla 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Koproducent U/Spillefilm
Under Træet 2018 Koproducent U/Spillefilm
3 ting 2017 Producent DK/Spillefilm
Underverden 2017 Producent DK/Spillefilm
Uro 2017 Producent DK/Kort fiktion
Bertram finder hjem 2016 Producent DK/Kort fiktion
Shelley 2016 Producent DK/Spillefilm
Et knæk 2016 Producent DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Producent DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Producent DK/Kort fiktion
Riders 2015 Producent DK/Kort fiktion
Blandt mænd og får 2015 Koproducent U/Spillefilm
Paris of the North 2014 Koproducent U/Spillefilm
Weekendfar 2013 Koproducent DK/Kort fiktion
Mops & Ollie 2013 Koproducent DK/Kort fiktion
Dit navn skrevet i bølger Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
2nd Prize in the Live-Action Feature Film 2020 Chicago Int. Children's Film Festival 2020 Valhalla
Luna Plina 2016 Transilvania International Film Festival 2016 Shelley
2. pris for bedste kortfilm 2015 Giffoni Film Festival 2015 Lukas & The Aspies
Bedste Kortfilm 2013 Giffoni Film Festival 2013 Weekendfar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.