enda

Pandora Filmproduktion

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
In My Room 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Congo 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paula 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Layla Fourie 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Miraklet i le Havre 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hjem til jul 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ohorten 2007 Produktionsselskab
Forår, sommer, efterår, vinter... Og forår 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Super 8 stories 2001 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.