enda

Opus Film Produktion

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Niels Jensen og Neorealisterne 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det skinbarlige øje 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Laslos tema 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Laslo's Tema 1997 Produktionsselskab
Rasmus 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.