enda

The Netherlands Film Fund

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Druk 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Western Arabs 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Rafiki 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Holiday 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Hjertelandet 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Hjertestart 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Kollektivet 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2020 London Film Festival 2020 Druk
Bedste Mandlige Skuespiller 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Feroz Zinemaldia - Pressens pris - Bedste Film 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Signis Award - Catholic Film Organization 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Prix des Cinemas Art et Essai 2020 Cannes, Festival de 2020 Druk
Bedste international dokumentarfilm 2019 Leuven, Docville 2019 Hjertelandet
Golden Eye forr bedste dokumentarfilm 2018 Zürich Film Festival 2018 Hjertelandet
Bedste Film 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Holiday
Bedste instruktør 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Holiday
Bedste kvindelige skuespiller 2016 Berlinale 2016 Kollektivet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.