enda

Mantaray Film AB

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Silvana 2018 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Fædre og sønner 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg er Ingrid 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Drømmen om Maremma 2013 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Jeg er min egen Dolly Parton 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.