enda

Kosmo Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Natchaufføren 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen i bjergene 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Texas' vovehalse 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
I det glade Paris 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det glade vanvid 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den farlige leg 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Montmartre nætter 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hopalong snupper dusøren 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Intet vender tilbage 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cirkuspigen 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
En nat i Paris 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mordet i savoyen 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natsværmeren 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden med stålnerverne 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oprør i Eldorado 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et hold-up i Colorado 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Antilopedalens hemmelighed 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den maskerede elskerinde 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mit hjerte er dit 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ungdommens længsler 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fric Frac 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tre valse 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Louise 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Diligencerøverne 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodets røst 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blændværk 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med revolver og lasso 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
To tyrolere 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cirkus Barley 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vejen til Triumfbuen 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det er dejligt at leve 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvaksalveren 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bandithøvdingen 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg var en eventyrerske 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fruens Tjener 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
2 x 2 = 4 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Puritaneren 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Op med hænderne 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den uovervindelige 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlige banditter 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Togrøverne fra Rio Grande 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ridende hævnere 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rødhudernes hævn 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under Montmartres tage 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
De falske Grever 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natlogi (postholderens datter) 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nina Petrownas løgne 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Garnisonens glade gut 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dansens Døtre 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
I solskin 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinderøverne 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mytteriet paa "Helsingør" 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvindeklubben 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rasende elskov 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Navnløse helte 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Episode 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den flyvende Trapez 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbrydelse og Straf 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forglemmigej 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cirkus Saran 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse Tam Tam 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sorte øjne 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spionage 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden, der vidste for meget 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Aran 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maskerade 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den døde sø 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eventyret i Sydekspressen 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke ta'r benene på nakken 1934 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Moderhænder 1933 Distributionsselskab U/Spillefilm
Panik i cirkus 1933 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Salon Wronskaja 1933 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ud i det blaa 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zarens diamant 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke på gale veje 1932 Distributionsselskab U/Kort fiktion
En af os 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Millionen 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
En myrdet vender tilbage 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storken strejker 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kvindeskæbne 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Morderen Dimitri Karamasoff 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fra Diavolo 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nat-kolonne 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens farer 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Spjældet 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det var i Paris 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dydens apostel 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
To verdener 1930 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ung maa man være 1930 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dubarry 1930 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gadesangeren fra Paris 1930 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den blå ekspress 1929 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvindesmerte-Kvindeglæde 1929 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det levende lig 1928 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zarens Adjudant 1928 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paa slaget 12 1928 Distributionsselskab U/Spillefilm
Revyernes Revy 1927 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hellige Løgne 1927 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moderne ægteskab 1926 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvægtyvenes overmand 1926 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maciste i underverdenen 1926 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.