enda

House of Real

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Reformisten – den kvindelige imam 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kvinderne i Gyldent Daggry 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Næste sommer 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvordan man møder en havfrue 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Venus 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den sidste tid 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den kinesiske drøm 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det han gjorde 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Balloon Wars Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2019 Dokufest Prizren 2019 Reformisten – den kvindelige imam
Golden Alexander Award 2017 Thessaloniki Documentary Festival 2017 Den kinesiske drøm
FIPRESCI Award best documentary 2016 Thessaloniki Documentary Festival 2016 Det han gjorde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.