enda

Folimage

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Drengen og hvalen 2019 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Drengen og fisken 2016 Producent U/Kort fiktion
Fantomdrengen 2015 Producent U/Spillefilm
Elefantens cykel 2014 Producent U/Kort fiktion
En kat i Paris 2012 Producent U/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.