enda

Flamingo

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Søskende 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fremrykket møde 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronningens vagtmester 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sekstet 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Naalen 1951 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.