enda

Filmhuset AB

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Falcons 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Havet 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ikingut 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skytsenglen 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigerne på taget 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mio, min Mio 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.