enda

Film i Väst

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Utopia 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
A White, White Day 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ud og stjæle heste 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cold Case Hammarskjöld 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ser du månen, Daniel 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hjertelandet 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The House That Jack Built 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mugge & vejfesten 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Holiday 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tømmerflåden 2018 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Charmøren 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Håbet 2018 Produktionsselskab Tv-serie
The Kindness of Strangers 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Congo 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Thelma 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Borg 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
En hustlers dagbog 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Darling 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kongens valg 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Model 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En mand der hedder Ove 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En chance til 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The swedish Theory of Love 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Olmo and the Seagull 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kraftidioten 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
I am Here 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drengen med guldbukserne 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Force Majeure 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
En du elsker 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tænk hvis .. 2014 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Weight of Elephants 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Monica Z 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hotel 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Astons gaver 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Perfect Sense 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Happy End 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Simon 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sebbe 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem 2010 Produktionsselskab
Englegård - Alle gode gange tre 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blekingegade 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Till det som är vackert 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Allt om min buske 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leo 2007 Produktionsselskab
Linas hemmelige bog 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elixir 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Alltid på en tirsdag 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Terrorister 2003 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Hvis jeg vender mig om - en film om håb 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mureren 2002 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Fishy 2002 Produktionsselskab
Lev livet 2001 Produktionsselskab
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gästgivargår'n 2001 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det nye land 2000 Produktionsselskab Tv-film
Jalla! Jalla! 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Husets ære 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freddie Wadling 1998 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Åbne døre 1995 Produktionsselskab U/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Documentary Award 2019 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2019 Cold Case Hammarskjöld
Bedste international dokumentarfilm 2019 Leuven, Docville 2019 Hjertelandet
Camera Justitia Award 2019 Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Best Director 2019 Prague, One World Human Rights Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
World Cinema Documentary Directing Award 2019 Sundance Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Golden Eye forr bedste dokumentarfilm 2018 Zürich Film Festival 2018 Hjertelandet
Bedste Film 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Holiday
Bedste instruktør 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Holiday
Sven Nykvist Cinematography Award 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Charmøren
NDR-Filmpreis 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Charmøren
1-2 Competition Main Award 2017 Warsaw International Film Festival 2017 Charmøren
Silver Hugo - New Directors Comp. 2017 Chicago International Film Festival 2017 Charmøren
Fedeora Award Film Critic Assoc. 2017 San Sebastian International Film Festival 2017 Charmøren
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
ART CINEMA AWARD of CICAE 2016 Cannes, Festival de 2016 Wolf and Sheep
Bedste Fotograf 2016 Göteborg International Film Festival 2016 The Model
Speciel Mention 2015 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2015 Mænd og høns
Best Documentary Award 2015 Rio de Janeiro Film Festival 2015 Olmo and the Seagull
Bedste Komedie 2015 Austin Fantastic Fest 2015 Mænd og høns
Ungdoms Jury Prisen 2015 Locarno, Festival internazionale del film 2015 Olmo and the Seagull
Méliès d' Argent Pris 2015 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2015 Mænd og høns
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Olmo and the Seagull
NORDIC:DOX AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Olmo and the Seagull
SIGNIS Jury Award 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 En chance til
Audience Award - Best International Feature 2014 Los Angeles Film Festival 2014 En du elsker
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Bedste Fotografering 2013 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2013 Only God Forgives
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Sydney Film Prize 2013 Sydney Film Festival 2013 Only God Forgives
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.