enda

DR Dokumentar

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I hundrede år 1999 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Ønskebarnet 1998 Produktionsselskab Tv-dokumentar
David 1998 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Det gule hus 1997 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Se på mig 1997 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Ingen kender dagen... 1996 Produktionsselskab Tv-dokumentar
To kvinder på en flod 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manden på bjerget 1995 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Ren mafia - portræt af en beskidt branche 1995 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Fem dage af Carstens liv 1994 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Eliten 1993 Produktionsselskab Tv-dokumentar
I skyggen af en far 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Politiets blinde øje 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Blandt tusind ansigter 1990 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.