enda

Den Europæiske Filmhøjskole

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Awfully nice 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Les petits trésors 2017 Producent DK/Kort fiktion
Borderline 2017 Producent DK/Kort fiktion
Mit liv med Abel 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
The One 2016 Producent DK/Kort fiktion
Disingenuous 2014 Producent DK/Kort fiktion
Bench 2013 Producent DK/Kort fiktion
Kompleks 2013 Producent DK/Kort fiktion
Fire Under the Ashes 2013 Producent DK/Kort fiktion
Til Afrika 2013 Producent DK/Kort fiktion
Fælden 2013 Producent DK/Kort fiktion
Hvad er det for noget at sige? 2013 Producent DK/Kort fiktion
The Young Thugs 2013 Producent DK/Kort fiktion
Boy 2013 Producent DK/Kort fiktion
Morfar 2013 Producent DK/Kort fiktion
The Executive 2013 Producent DK/Kort fiktion
Mellem hjem 2013 Producent DK/Kort fiktion
The Substitute 2013 Producent DK/Kort fiktion
Brådska 2013 Producent DK/Kort fiktion
Placebo 2013 Producent DK/Kort fiktion
My Mother the Zombie 2012 Producent DK/Kort fiktion
Montmartre 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Knockturne 2010 Producent DK/Kort fiktion
What It Takes 2010 Producent DK/Kort fiktion
Get in Tune with Your Music 2010 Producent DK/Kort fiktion
Hidden Nightmares 2010 Producent DK/Kort fiktion
Left-brained Larry and Right-brained Rachel 2009 Producent DK/Kort fiktion
Violet Red 2009 Producent DK/Kort fiktion
The Storm 2007 Producent DK/Kort fiktion
Remote Nightmare 2005 Producent DK/Kort fiktion
Daily Routine 2005 Producent DK/Kort fiktion
Baby Boy 2004 Producent DK/Kort fiktion
Dissolve 2004 Producent DK/Kort fiktion
Skallgång 2004 Producent DK/Kort fiktion
Five to Six 2004 Producent DK/Kort fiktion
Bad Beat Boys 2004 Producent DK/Kort fiktion
Baltic Reflections 2003 Producent DK/Dokumentarfilm
Transitions: Louisiana Museum 2003 Producent DK/Dokumentarfilm
It's a Game 1998 Producent DK/Kort fiktion
The Day the Women Took Over or I Was a Teenage Neo-Impressionist 1998 Producent DK/Kort fiktion
One Year 1997 Producent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.