enda

CNC

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Flee 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et militærdiktatur bag facaden 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mit børnehjem i Kabul 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Petra 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Soy Nero 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Force Majeure 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hollow Land 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den lille tyvetøs 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under Satans sol 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
The Golden Puffin 2019 Reykjavik Film Festival 2019 Mit børnehjem i Kabul
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.