enda

Auto Images

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Fat Front 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Punk Voyage 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den unge Zlatan 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Björn Afzelius: Tusen bitar 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Håbets havn 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Doxa 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvis jeg vender mig om - en film om håb 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.