enda

Zbigniew Preisner

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En kvinde i Berlin 2008 Musik U/Spillefilm
En hemmelighed 2007 Musik U/Spillefilm
Harrys døtre 2005 Musik U/Spillefilm
It's all about love 2002 Musik DK/Spillefilm
Weiser 2001 Musik U/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Komponist DK/Spillefilm
Krzysztof Kieslowski - I'm So-So 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
Elisa 1995 Musik U/Spillefilm
Dengang i juli 1995 Musik U/Spillefilm
Rød 1994 Musik U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Musik U/Spillefilm
Den hemmelige have 1993 Musik U/Spillefilm
Hvid 1993 Musik U/Spillefilm
Blå 1993 Musik U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Musik U/Spillefilm
Veronikas to liv 1991 Musik U/Spillefilm
Junglens evangelium 1991 Musik U/Spillefilm
Europa, Europa 1991 Musik U/Spillefilm
En lille film om kunsten at dræbe 1988 Musik U/Spillefilm
En kærligheds historie 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 1 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 2 1988 Musik Tv-film
Dekalog 3 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 4 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 5 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 6 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 7 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 8 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 9 1988 Musik U/Spillefilm
Dekalog 10 1988 Musik U/Spillefilm
Blind kærlighed 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.