enda

Youssef Hvidtfeldt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De frivillige 2019 Adam Dahl Jensen DK/Spillefilm
Mercur 2017 Johnny Reimar Tv-serie
Big Hero 6 2014 Wasabi U/Spillefilm
Ung for evigt 2012 Omar DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Mand DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.