enda

Walther Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Producer DK/Spillefilm
Danish Symphony 1988 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Danmarks Industrialisering 1 1988 Klipper DK/Dokumentarfilm
Danmarks Industrialisering 2 1988 Klipper DK/Dokumentarfilm
Danmarks industrialisering 3 1988 Klipper DK/Dokumentarfilm
Danmarks industrialisering 4 1988 Klipper DK/Dokumentarfilm
Folkeskolen - folkets skole? 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Forvaltningshøjskolen - kvalitet og fornyelse 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Danske propagandafilm under besættelsen 1985 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Udfordringen - Røde Kors-delegaten i arbejde 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
En hverdag som andres 1982 Assistent DK/Dokumentarfilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Jens DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.