enda

Ves Harper

(1930 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Medea 1988 Scenograf Tv-film
Protesten 1982 Produktionsdesign Tv-film
Tigerdukken 1982 Produktionsdesign Tv-film
Mændenes forbund 1981 Produktionsdesign Tv-film
En bryllupsnat 1979 Produktionsdesign Tv-film
De vægelsindede 1978 Produktionsdesign Tv-film
Hitler superstar 1974 Kostumer Tv-film
Noget om at vente 1971 Produktion Tv-film
Ekko af et skud 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Sangerportræt: Ib Hansen 1968 Kostumer Tv-dokumentar
Valsedrømme 1967 Kostumer Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.