enda

Ulla Mark

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Blyppernes første år 1999 Scripter Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Assisterende producer Tv-serie
Flid, fedt og snyd 1981 Assisterende producer Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Producerassistent Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Producerassistent Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.