enda

Trine Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mercur 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Dræberne fra Nibe 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Rekvisitørassistent, Set rekvisitør DK/Spillefilm
I blodet 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Regi Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
1864 2014 Regi Tv-serie
I lossens time 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skytten 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Regi Tv-serie
ID:A 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Karla og Jonas 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Regi Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
To verdener 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Regi Tv-serie
Grev Axel 2001 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.