enda

Tony Nicolai Lorentzen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Det grå guld 2013 A-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Jagten 2013 Digital intermediate DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 DIT DK/Spillefilm
ID:A 2011 DIT DK/Spillefilm
Vilddyr 2010 DIT DK/Kort fiktion
Sky 2010 DIT DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 DIT DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.