enda

Tonny Lambert

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nyboder - Den gule by i byen 2010 Speaker, Producer DK/Dokumentarfilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Lille fuld skurk U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Gune i dansk version U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Wheezy U/Spillefilm
Erindring om fremtiden 1981 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Tre søstre 1977 Medvirkende Tv-film
Arbejdsløs 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Arne, kranfører Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.