enda

Tomas Eskilsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Co-producer U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Co-producer DK/Spillefilm
Grænse 2018 Executive producer U/Spillefilm
Congo 2018 Co-producer U/Spillefilm
The Square 2017 Executive producer U/Spillefilm
Thelma 2017 Co-producent U/Spillefilm
Borg 2017 Co-producer U/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Pang pang brødre 2011 Associate producer U/Dokumentarfilm
Frit fald 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Executive producer Tv-serie
Juan 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Into Eternity 2010 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Blekingegade 2010 Co-producer Tv-serie
Kvinden der drømte om en mand 2010 Co-producer DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Co-producer U/Spillefilm
Metropia 2009 Co-producer DK/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Co-producer U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Co-producer U/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Executive producer U/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Co-producer U/Spillefilm
Zozo 2005 Co-producer U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Co-producer U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Co-producer U/Spillefilm
Manderlay 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Tilbage til Dalarna 2004 Co-producer U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Co-producer U/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Kops 2003 Co-producer U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Dogville 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Co-producer U/Spillefilm
It's all about love 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Co-producer U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Co-producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.