enda

Sys Jondahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Søren Kierkegaard 1994 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
David eller Goliath 1988 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Guldregn 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Klippeassistent DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Den kroniske uskyld 1985 Assistent DK/Spillefilm
Tjenestepiger 1984 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Wonderful Copenhagen 1984 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Drengen der forsvandt 1984 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Klippeassistent DK/Spillefilm
Fremtid søges! 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Teknik for dig og mig 1982 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.