enda

Sylvia Le Fanu

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Abu Adnan 2017 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Ever Since The Fire Went Out 2016 Instruktion DK/Kort fiktion
Carl, 22.10.2002 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
En rigtig tiger 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Snakken 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
På høje tid 2015 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.