enda

Susana Flores

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Breeder 2020 Chefsminkør DK/Spillefilm
Den næstsidste 2020 SFX-makeup, Protesedesign DK/Spillefilm
Fogedretten 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Chefsminkør Fiktionsserie
Gidseltagningen II 2019 Sminkørassistent Tv-serie
Valhalla 2019 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Paralyzed 2016 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Echoes of a Ronin 2014 Makeup DK/Kort fiktion
Bonne année 2014 Sminkør DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Special effects makeup DK/Kort fiktion
B 2014 Sminkør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.