enda

Sune Wahl

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De forbandede år 2020 Produktionsleder DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Abu Adnan 2017 Producer DK/Kort fiktion
Sikke et cirkus 2017 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Halskæden 2016 Producer DK/Kort fiktion
En rigtig tiger 2015 Producer DK/Kort fiktion
Jeg ved en lærkerede 2015 Producer, Scenograf DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.