enda

Stine Brüel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De forbandede år 2020 Casting DK/Spillefilm
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Casting Fiktionsserie
Gidseltagningen II 2019 Børnecasting Tv-serie
Oktoberdreng 2018 Casting DK/Kort fiktion
Friheden 2018 Børnecasting Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Casting Tv-serie
Den bedste mand 2017 Casting DK/Spillefilm
Anti 2016 Casting DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Casting DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Casting DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Casting DK/Spillefilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Pædagogen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.