enda

Stefan Sundlöf

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rejsen til Utopia 2020 TV-klip DK/Dokumentarfilm
Besøget 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Klipper U/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Into Eternity 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Sound of noise 2010 Klip U/Spillefilm
Salâm, smukke 2000 Klip U/Spillefilm
Sandhed eller konsekvens 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.