enda

Søren Holstebro

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Lyd Tv-serie
Skjulte spor 2000 Boom operator Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Lydklipperassistent Tv-serie
Mer' Matador 1998 Lyd Tv-dokumentar
Nordisk Film 90 år 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hamsun - hero and traitor 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.