enda

Søren Hadsund Mortensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls – Sæson 2 (oversigt) 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 9:1 – På fulgt 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 2:9 – Knock Knock 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 3:9 – Fristet 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 4:9 – Ingen vej tilbage 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 5:9 – Hårdt mod hårdt 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 6:9 – Hurtige hænder 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 7:9 – Alt har en pris 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 8:9 – Forrådt 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2 9:9 – Sæt mig fri 2021 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls – Sæson 2 (oversigt) 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Indspilningsleder Fiktionsserie
Kaptajn Bimse 2019 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Hacker 2019 Location scout (præproduktion) DK/Spillefilm
Min mosters historier - Lille matros 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Den hvide hval 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Det sorte tegn 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Flaskeposten 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Ny proviant 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - På rette kurs 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Tømmerflåden 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Vind i sejlene 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Skyggebokser 2017 Assisterende instruktør DK/Kort fiktion
Gud taler ud 2017 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Min oldefars historier - Piratskibet 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Fisketuren 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Elgen 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Ridderne 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Sæbekassebilen 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Bjørnen 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Vaffelbageriet 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier 2016 1. instruktørassistent, B-fotograf Dokumentarserie
Comeback 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Instruktørassistent Tv-serie
Strings 2004 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
En fars søn 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
På fremmed mark 2000 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Indspilningsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.